Loimulauta tarjoaa mahdollisuuden tehdä herkullisia nuotionkaloja elävällä tulella
Pakkaukseen sisältyy:
1 alkuperäinen FINNWERK-lohilauta
1 metallinen pidike fileen kiinnittämistä varten
1 säädettävä metallipidike asennettavaksi tulipesään tai kiinnitysjalkaan ja kypsennyskulman säätämiseen
1 puuvillakankainen säilytyspussi
Pakkauksessa lisäksi käyttöohjeet valmistusohjeiden kanssa
Säädettävän metallipidikkeen avulla voit säätää loimilaudan kypsennyskulman täsmälleen oikeaan asentoon
Kaikki metalliosat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne voi pestä astianpesukoneessa
Ennen käyttöönottoa öljyä savustuslauta ruokaöljyllä (esim. rapsiöljyllä), öljy suojaa puuta palamasta ja savustuksen jälkeen lauta on helpompi puhdistaa
Koivusta valmistettu loimulauta on uudelleen ja molemminpuolin käytettävä
Yhdestä lohifileestä riittää noin 3-4 ihmiselle
Enemmän kuin 4 hengelle loimulohen samanaikaiseen valmistukseen tarvitaan kahden savustuslaudan käyttöä
Savustuslaudalla voi savustaa lohen lisäksi muitakin kaloja, joita voi kiinnittää laudan pidikkeeseen
Metallipidikepesän leveys: 4 mm
Savustuslaudan lisäksi on tarpeellista hankkia lautaan sopiva savustusteline tai kiinnitysjalka (tutustu kategorian rinnakkaistuotteisiin)
Savuslauta kiinnitysjalalla on kätevä ottaa mukaan matkalle tai kalaretkelle