Laajin valikoima sisustusta ja huonekaluja
Sisustus ja huonekalut - ON24

ON24-verkkokaupan käyttöehdot

1. Käyttöehtojen laajuus ja voimassaolo

1.1 Käyttöehdot ovat voimassa kaikkien henkilöiden ja ON24-verkkokaupan (jäljempänä ON24 Sisustus Oy) omistajan ON24 Sisustus Oy:n kesken koskien oikeussuhteita, jotka ovat seurausta tuotteiden ostamisesta ON24 Sisustus Oy:n kautta.

1.2 Näiden sääntöjen lisäksi edellä mainittuja oikeussuhteita säätelee Suomen lainsäädäntö.

1.3 ON24 Sisustus Oy voi muuttaa ja täydentää näitä ehtoja ja hinnastoa. Ehtojen ja hinnaston muutokset ja lisäykset astuvat voimaan sillä hetkellä, kun ne julkaistaan Internet-sivuilla www.on24.fi.

1.4 Mikäli lähetitte tilauksenne ennen käyttöehtojen tai hinnaston muutosten voimaanastumista, sovelletaan Teidän ja ON24 Sisustus Oy:n keskinäisiin oikeussuhteisiin tilauksenne lähettämisen aikana voimassa olleita sääntöjä paitsi siinä tapauksessa, että laissa tai näissä säännöissä toisin säädetään.

2. Hinta

2.1 Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.

3. Ostoslista ja tilauksen tekeminen

3.1 Ennen tilauksen varmistamista, tuotteet lisätään ostoslistalle. Ostoslista luodaan heti, kun klikkaatte linkkiä ”Lisää ostoslistalle”.

3.2 Klikatessanne kohtaa ”Lisää ostoslistaan” Teidät ohjataan oman ostoslistanne sivulle, jossa voitte muuttaa ostettavien tuotteiden määrää tai poistaa niitä ostoslistalta.

3.3 Vahvistaaksenne tilauksen klikatkaa Ostoslista-sivulla olevaa kohtaa ”Eteenpäin”. Syöttäkää tarvittavat yhteystiedot sivulla ”Kuljetus” ja valitkaa toimitustapa. Klikatkaa kohtaa "Eteenpäin" ja valitkaa maksutapa. "Tilaa" painike aktivoituu, kun olette ensin hyväksyneet ON24 verkkokaupan ehdot. Avarda tilillä maksaessanne Teidän tulee hyväksyä myös Avardan tili-luottoehdot. Tämän jälkeen näyttöön ilmestyy tilauksenne vahvistus.

3.4 Olkaa huolellinen täyttäessänne tilaussivun tietokenttiä, sillä tilauksenne nopea ja sujuva toimitus riippuu syöttämienne tietojen täsmällisyydestä ja oikeellisuudesta.

3.5 Tilauksenne katsotaan annetuksi kun olette lähettäneet tilauksenne klikkaamalla tilauksen laatimissivun kohtaa ”Tilaa”. Tuotteiden kauppasopimus solmitaan siinä vaiheessa, kun tilaus on kokonaisuudessaan maksettu.

4. Tuotteiden maksaminen

4.1 Maksaminen on mahdollista tilauksen yhteydessä pankin verkkomaksulla, luottokortilla tai tili-luottomaksulla.

a) Verkkopankilla maksaessanne Teidän tulee olla joko Nordean, DanskePankin, Säästöpankin, Oma Säästöpankin tai Osuuspankin asiakas. Maksaminen suoritetaan tilauksen yhteydessä oman pankkinne logoa klikkaamalla. Maksamiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset. Muista pankeista voit maksaa tilausvahvistuksen maksulinkistä mihin tahansa ON24 Sisustus Oy:n pankkitilille. Maksaminen on mahdollista myös luottokortilla (Visa, Master-Card).

b) Avarda tiliin-luottoon Teidän tulee saada myönteinen päätös. Avarda tiliä haetaan tilauksen teon yhteydessä.

5. Tuotteiden toimitus ja luovutus

5.1 Sopimuksen voimaanastumisen jälkeen tuotteet toimitetaan joko kotiin, ilmoittamaanne Matkahuollon noutopisteeseen tai Postin pakettiautomaattiin sen mukaan minkälaisen toimitustavan olette valinneet. Isokokoiset ja painavat tuotteet toimitetaan aina tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen puhelimitse ennakkoon sovittuna aikana.

5.2 Kuljetusyritys toimittaa tuotteet, niihin liittyvät tuotetiedot ja muut asiakirjat tuotteen kuvauksessa mainitun määräajan kuluessa.

5.3 Kotisivuilla ilmoitetut toimitusajat ovat arvioita. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan sähköpostiisi kahden työpäivän sisällä. Mikäli tilaamaanne tuotetta ei ole varastossa ja se on tilattava toimittajalta, ja on ilmeistä ettei tuotetta pystytä toimittamaan tuotteen kuvauksessa määritellyn ajan puitteissa sekä myös muissa tapauksissa, joissa tuotteen toimittaminen määräajassa ei ole mahdollista, ilmoitamme siitä Teille tilauksen yhteydessä antamaanne puhelinnumeroon tai sähköpostitse. Samalla ilmoitamme myös tilaamanne tuotteen uuden toimitusajan. Mikäli uusi toimitusaika ei sovi, teillä on oikeus perua tilauksenne (kts. tarkemmin sääntöjen kohta 6).

5.4 Kun tilaamanne tuotteet on luovutettu kuljetusyritykselle, se ottaa toimitusta varten Teihin yhteyttä täsmentääkseen kanssanne toimituksen ajankohdan. Mikäli tuote toimitetaan lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen saatte lähetyksen liikkumisesta tiedon sähköpostiinne. Matkahuollon noutopisteestä lähetys on noudettava 14 päivän sisällä. Matkahuollon linja-autoasemalta lähetys on noudettava 4 päivän sisällä. Mikäli tuote toimitetaan Postin pakettiautomaattiin, saatte siitä pakettiautomatin avauskoodin tekstiviestillä. Lähetys on noudettava 7 päivän sisällä.

5.5 Kuljetusyritys toimittaa tuotteet tilausvahvistuksessa ilmoittamaanne osoitteeseen, Matkahuollon noutopisteeseen tai Postin pakettiautomaattiin, valitsemanne toimitustavan mukaan. Kohteen muuttaminen ei ole myöhemmin enää mahdollista. Saaristoon esim. Suomenlinna ei tilauksia toimiteta kotiinkuljetuksella.

5.6 Pyydämme tarkistamaan huolellisesti tilauksen yhteydessä antamanne yhteystiedot, jotta tuotteiden toimituksen yhteydessä vältyttäisiin viivästyksiltä ja epäselvyyksiltä. Tarkista myös tilaamasi tuote/ tuotteet (mitat, viimeistely jne). oikeellisuus. Tilauksen teon yhteydessä tehdyn virheellisen tuotteen toimituksen palautuksesta ei toimituskuluja palauteta. ON24 Sisustus Oy tai kuljetusyritys eivät vastaa tuotteiden toimituksessa sattuneista viivästyksistä, syntyneistä väärinkäsityksistä tai kuluista, mikäli nämä johtuvat tilauksen yhteydessä esittämienne tietojen epätäsmällisyydestä tai virheellisyydestä. Kun kuljetusyritys on ottanut tuotteen kuljetettavakseen, ei osoitetietoja voi enää muuttaa.

5.7 Kuljetusyritys luovuttaa tuotteet ja niitä koskevan lähetteen. Ennen kuin allekirjoitatte lähetteen, tarkistakaa toimitettujen tuotteiden pakkaukset. Mikäli havaitsette niissä ulkoisia vikoja, ottakaa kuvat pakkauksista, tehkää vahinkoilmoitus yhdessä kuljetusyhtiön kanssa ja tiedottakaa asiasta meille välittömästi tai viimeistään seuraavana arkipäivänä sähköpostitse joko osoitteella info@on24.fi tai puhelimitse ON24 Sisustus Oy:n asiakaspalveluun puh. 040 940 2756. Vaurioituneen tuotteen tilalle toimitamme korvaavan tuotteen tai tuotteen osan. Vaurioituneista osista on ilmoitettava ennen tuotteen kasaamista.

5.8 Samanaikaisesti tilatut tuotteet toimitetaan yhtä aikaa pisimmän toimitusajan mukaan.

6. Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palautus

6.1 Teillä on oikeus peruuttaa tilauksenne sen vahvistamisen jälkeen ennen kuin tuote on toimitettu. Peruutus tapahtuu lähettämällä peruutusilmoitus tilausnumeroineen ON24 Sisustus Oy:n sähköpostiosoitteeseen info@on24.fi tai soittamalla ON24 Sisustus Oy:n asiakaspalveluun puh. 040 940 2756.

6.2 Vastaanotettuanne toimituksen Teillä on 14 päivää aikaa tutustua tuotteeseen. Mikäli tuote ei ole Teille sopiva, Teillä on oikeus perua kauppa 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja palauttaa ostamanne tuotteet asianmukaisesti pakattuna alkuperäispakkauksissa tai vastaavissa pakkauksissa sekä olennaisesti samassa kunnossa kuin vastaanottamanne tuote. Tuotetta ei saa ennen palautusta ottaa käyttöön. Lähettäkää peruutusilmoitus ON24 Sisustus Oy:n sähköpostiosoitteeseen info@on24.fi tai soittakaa ON24 Sisustus Oy:n asiakaspalveluun puh. 040 940 2756, josta saatte tarkemmat pakkaus- ja palautusohjeet. Asiakas huolehtii palautettavan tuotteen kuljettamisesta lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen tai Postin pakettiautomaattiin. Poikkeuksena ovat suurikokoiset tuotteet (lava- ja rullakkolähetykset), jotka noudetaan asiakkaan luota. Reklamaation käsittely edellyttää reklamaation https://www.on24.fi/info/reklamaatio sekä kuvien lähettämistä sekä vaurioituneesta tuotteesta että tuotteen pakkauksista.

6.3 Mikäli kauppa peruutetaan tai tuote palautetaan maksettu summa palautetaan ilmoittamallenne pankkitilille 14 päivän kuluessa tilauksen peruuttamisesta tai tuotteen/tuotteiden palauttamisesta edellyttäen, että tuote on palautunut tai olette osoittaneet palauttaneenne tuotteen. Mikäli tuotteen palautuksesta ei ole etukäteen ilmoitettu ON24 Sisustus Oy-le toimituskuluja ei palauteta. Palautusta ei katsota tehdyksi, jos palautusta koskevia ehtoja ei ole noudatettu. Vaihtaessanne tilatun tuotteen toiseen veloitamme uudet toimituskulut.

6.4 Rajoitukset palautusoikeudessa: Tuoksu-, kauneuden- ja hiustenhoitotuotteilla sekä – laitteilla, intiimi- hygieniatuotteilla ei ole 14 päivän palautus- tai vaihto-oikeutta. Tällaisia tuotteita ovat esim. hajuvedet, hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteet, urheilualusvaatteet tai vastaavat. Avatuilla koiran- ja kissanruokatuotteilla ei ole 14 päivän palautus- tai vaihto-oikeutta. Erikseen mittatilauksena tilatuilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.

6.5 Mikäli palautettavaa tuotetta on käsitelty huolimattomasti tai tuote on kasattu tai käytetty, tai jos tuote on palautettu ilman asianmukaista pakkausta vastaatte tuotteen arvon alenemisesta 100% asti.

6.6 Mikäli palautettava tuote on kulunut ja kuluminen on aiheutunut: a) seikoista, jotka eivät johdu ON24 Sisustus Oy:stä tai b) tuotteen epätarkoituksenmukaisesta käytöstä, on ON24 Sisustus Oy:llä oikeus suorittaa palautettavaksi kuuluvan summan suhteen tasauslaskenta suhteessa tuotteen arvon alenemiseen 100% asti.

6.5.1 Tasauslaskentaa varten ON24 Sisustus Oy lähettää tilauksen yhteydessä ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen asiaa koskevan ehdotuksen.

6.5.2 Mikäli ette ole samaa mieltä tasauslaskentaehdotuksessa ilmoitetusta arvon alenemisesta, Teillä on oikeus käyttää tuotteen arvon alenemisen vahvistamiseen riippumatonta asiantuntijaa. Asiantuntijan käytöstä aiheutuvat kustannukset jaetaan puoliksi Teidän ja ON24 Sisustus Oy:n kesken paitsi siinä tapauksessa, että toisen osapuolen mielipide osoittautuu selvästi perusteettomaksi. Tässä tapauksessa asiantuntijalausunnosta aiheutuvat kustannukset maksaa se osapuoli, jonka mielipide on osoittautunut selvästi perusteettomaksi.

7. Takuu ja viallisen tuotteen palauttaminen

7.1 ON24 Sisustus Oy vastaa tuotteiden valmistusvirheistä, jotka ilmenevät yhden (1) vuoden kuluessa tuotteiden luovutuksesta.

7.2 ON24 Sisustus Oy ei vastaa:

a) asiakkaan aiheuttamasta tuotteen kulumisesta tai vahingoittumisesta;

b) vioista, jotka ovat aiheutuneet tuotteen epäasianmukaisesta käytöstä;

c) tuotteen normaalista kulumisesta, joka johtuu sen normaalista käytöstä.

7.3 Havaitessanne tuotteen viallisuuden tai virheellisyyden täyttäkää ja lähettäkää reklamaatiolomake https://www.on24.fi/info/reklamaatio sekä kuvat tuotteesta mahdollisimman pian vian tai virheellisyyden havaitsemisesta. Mikäli ilmoitusta ei ole tehty kohtuullisessa ajassa, ei oikeutta reklamaatioon tuotteen viallisuuden osalta enää ole.

7.4 Mikäli tuote on viallinen tai virheellinen, Teillä on oikeus vaatia sen korvaamista virheettömällä tuotteella tai palauttaa viallinen tuote ON24 Sisustus Oy:n kustannuksella. ON24 Sisustus Oy:n ensisijainen velvollisuus on korvata vioittuneet osat varaosilla. ON24 Sisustus Oy:lla on oikeus pyytää valokuvia tuotteen virheellisyyden toteamiseksi.

7.5 Palauttaessanne virheellisen tuotteen Teille palautetaan tuotteesta maksamanne summa ilmoittamallenne pankkitilille viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen palauttamisesta lukien. Palautuksesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluun puhelin 040 940 2756 (arkipäivisin kello 8.00 -17.00) tai sähköpostitse info@on24.fi.

7.6 Takuuoikeuksien lisäksi ostajalla on myös muut lain suomat oikeudet.

8. Vastuu ja ylivoimainen este

8.1 ON24 Sisustus Oy on vastuussa Teille ja Te ON24 Sisustus Oy:lle jommankumman toiselle osapuolelle aiheuttamasta vahingosta tai näiden ehtojen rikkomisesta Suomen lainsäädännössä mainituissa tapauksissa ja määrässä.

8.2 ON24 Sisustus Oy ei vastaa aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen toimituksen viivästymisestä, mikäli vahinko tai toimituksen viivästyminen johtuvat seikoista, joihin ON24 Sisustus Oy ei ole voinut vaikuttaa tai tapahtumista, joita ON24 Sisustus Oy ei ole voinut ennakolta aavistaa (ylivoimainen este).

9. Muut ehdot

9.1 Kaikki ON24 Sisustus Oy:n sivuilla vierailemisen ja ostojen suorittamisen aikana saamat asiakkaan henkilötiedot ovat luottamuksellisia. ON24 Sisustus Oy ei paljasta saamiaan tietoja kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan suostumusta. Asiakas voi myös halutessaan vaatia tietojensa poistamista Sisustus OY:n tiedostosta. Suojatut tietoyhteydet takaavat tilauksen suorittajan henkilötietojen ja muiden asiakkaan tietojen turvallisuuden.

9.2 Tapauksissa, joista näissä ehdoissa ei ole mainintaa, noudatetaan Suomen voimassaolevaa lainsäädäntöä.

9.3 Teidän ja ON24 Sisustus Oy:n kesken syntyneet tuotteiden tilaamiseen ja ostamiseen liittyvät riita-asiat ratkaistaan neuvotteluteitse. Ellei sopimukseen päästä, on Teillä oikeus kääntyä Kuluttajansuojaviraston tai Turun raastuvanoikeuden puoleen. Riita-asian ratkaisussa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.