×

Kanta-asiakas tilin avaamiseksi tarvitaan käytössä oleva sähköpostiosoite.

Rekisteröidy
puutarhakalusteet

Maksa erissä

Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta. Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja.

* Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa * Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla * Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle * Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Tilausta tehdessäsi valitse maksutavaksi Klarna tili ja haluamasi maksuaika. Kirjoita henkilötunnuksesi sille varattuun kenttään. Klarna tekee päätöksen ostoksen hyväksymisestä heti ostohetkellä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Klarna tiliehdot näet: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/17293/fi_fi/account

Klarna asiakaspalvelu: Puhelin: 09-42599771, avoinna ma-pe klo 9.00 - 18.00 Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@klarna.fi

maksaminen
© 2019 On24 Sisustus OY