Laajin valikoima sisustusta ja huonekaluja
Sisustus ja huonekalut - ON24

Ostovinkkejä ja toimintaohjeita

  • Huonekalujen ostaminen on erittäin henkilökohtainen asia ja ainoastaan sinä itse tiedät mitä haluat ja tarvitset. Huonekalujen käyttöikä on pitkä, joten varaa itsellesi riittävästi aikaa miettiä omia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Vertaile erilaisia malleja, materiaaleja ja värejä sekä uuden huonekalun sopivuutta nykyiseen sisustukseesi. Tee tilaus vasta, kun olet varma siitä, että tuote todella sopii sinulle ja siihen tarkoitukseen, johon olet sitä hankkimassa. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä, joten voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyytää neuvoja huonekalujen valintaan.
  • Teknisistä syistä johtuen tuotteiden värit saattavat tietokoneen näytöllä poiketa todellisista väreistä. Jos epäilet värisävyjen sopivuutta ja todenmukaisuutta, voit pyytää meiltä lisätietoja. Tarvittaessa voimme esim. lähettää näytepaloja sohvakalustojen verhoilukankaista.
  • Mittaa huolellisesti haluamasi huonekalun suunniteltu sijoituspaikka ja vertaa sitä huonekalun ilmoitettuihin mittoihin. Näin varmistut jo ennen ostosta siitä, että uusi huonekalusi todella sopii omaan sijoituspaikkaansa.
  • Huolehdi myös siitä, että tilaamasi huonekalut voidaan esteettömästi toimittaa kotiisi. Jos kyseessä on suurikokoinen hankinta, varmistu että sen kuljettaminen onnistuu kaikkien ovien ja porraskäytävien kautta. Jos et ole varma, voit kysyä meiltä ohjeita.
  • Täytä kaikki tilauslomakkeessa pyydetyt yhteystiedot ja tarkista ne huolellisesti. Näin vältymme turhilta viivästyksiltä ja epäselvyyksiltä tuotteita toimitettaessa.
  • Mikäli olette valinnut toimitustavaksi kotiinkuljetuksen toimittaa kuljetusyritys tuotteet perille ja luovuttaa ne allekirjoitusta vastaan. Tarkistakaa toimitettujen tuotteiden pakkaukset samantien ja mikäli havaitsette niissä ulkoisia vikoja, täyttäkää kuljetusyhtiön vahinkoilmoitus ja ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian asiakaspalveluumme joko sähköpostitse osoitteeseen info@on24.fi tai puhelimitse numeroon 040 940 2756. Luonnollisesti voitte myös kieltäytyä vastaanottamasta toimitusta. Ilmoittakaa myös tällöin asiasta meille mahdollisimman pian.