Laajin valikoima sisustusta ja huonekaluja
Sisustus ja huonekalut - ON24

Kolme syytä ostaa huonekalut netistä

1. Suuri tuotevalikoima

ON24–verkkokaupasta voit valita juuri itsellesi sopivia sisustustuotteita yli 50 000 tuotteen valikoimasta. Koska tavallisten huonekaluliikkeiden myyntipinta-ala on rajallinen, yksikään niistä ei pysty tarjoamaan vastaavaa mahdollisuutta ostaa valaisimet, matot, sähkötakka ja vaikkapa kassakaappi samasta paikasta.

2. Edullinen hinta

Väitämme, että kun lasketaan yhteen kaikki huonekalun hankinnasta aiheutuvat kulut, ON24:n tuotteiden keskimääräinen hintataso on ylivoimaisesti Suomen paras. Entä perustelut?

Todellinen hinta ei ole pelkkä hintalappu liikkeessä myynnissä olevan tuotteen kyljessä. Sen lisäksi on laskettava myös tuotteen kuljetuskustannukset kaupasta kotiin sekä tuotteen etsintään ja valintaan käytetty aika. Vaivannäköä ja kuluneita hermoja ei pysty edes rahallisesti mittaamaan!

3. Riskitön ostaminen

Voit halutessasi palauttaa kaikki ON24:stä ostamasi tuotteet ilman sen enempiä perusteluja 14 päivän kuluessa toimituksesta, ja saat maksamasi summan toimituskuluineen takaisin.

Tavallisesta huonekaluliikkeestä ostamista pidetään yleensä riskittömämpänä, koska tuotteen voi nähdä ja sitä voi kokeilla liikkeessä. Valinta tuntuu siksi myös helpolta ja asiakas kokee ostavansa itselleen sopivan ja miellyttävän tuotteen.

Huonekaluun voi kuitenkin todella tutustua vasta sen lopullisessa käyttöympäristössä – kotona, omalla paikallaan. Siksi ostaminen ON24:stä on lopulta riskittömämpää kuin tavallisesta huonekaluliikkeestä. Lisäksi liikkeissä ei yleensä ole läheskään kaikkia tuotteita saatavilla suoraan varastosta, vaan usein ne joudutaan valitsemaan tuotekuvastojen perusteella ja niiden saapumista liikkeeseen joudutaan odottamaan. Kun ostettu tuote lopulta noudetaan ja todetaan, ettei se jostain syystä olekaan tarkoitukseensa sopiva, on sen palauttaminen liikkeeseen huomattavasti hankalampaa ja kalliimpaa kuin ON24:n tapauksessa. Takaisinkuljetuksesta aiheutuvat kulut on maksettava itse eikä myyjä ole edes velvollinen ottamaan tuotetta vastaan ilman tuotteessa olevaa virhettä.

ON24:stä ostaminen on ongelmatonta: Kaikilla tuotteilla on vähintään yhden vuoden takuu, joten ON24:stä ostaminen on sekä vaivatonta että riskitöntä.