Lahjaksi saadut 100 € ON24 rahat odottavat tililläsi, käytä se ennen maanantaita!
Sisustus ja huonekalut - ON24

ON24 rahaa

Kuinka tienata ON24 rahaa?

  • Jaa ystävillesi henkilökohtainen asiakashankintakoodi ja kutsu heidät ON24 asiakkaiksi

Kun rekisteröidyt asiakkaaksemme, saat henkilökohtaisen asiakashankintakoodin. Lähetä se ystävillesi ja kutsu heidät rekisteröitymään asiakkaiksemme. Kun ystäväsi rekisteröityy käyttäen lähettämääsi asiakashankintakoodia, tienaat automaattisesti 20 € ON24 rahaa. Yksi rekisteröityminen on siis 20 € arvoinen! Lisäksi ystäväsi saa uutena asiakkaana 40 € ON24 rahaa tililleen. Asiakashankintakoodin löydät Minun tilini -sivulta, kun kirjaudut sisään ON24 asiakkaana.

Jos et ole vielä kanta-asiakkaamme, rekisteröidy täällä.

  • Lähetä meille tuotekuva ja lahjoitamme sinulle 10 € ON24 rahaa.

Kun lähetät meille kuvan ON24 Sisustustavaratalosta ostamastasi tuotteesta, tienaat 10 € ON24 rahaa. Jos lähettämäsi kuva on sopiva, lisäämme sen tuotetietohin rohkaistaksemme muitakin lähettämään meille tuotekuvia.

Lähetä kuva sähköpostiin foto@on24.fi. Lisää sähköpostiin oma nimesi ja sähköpostisi, jolla olet rekisteröitynyt kanta-asiakkaaksemme. Näiden tietojen avulla suuntaamme kuvapalkkion 10 € oikealle ON24 tilille. Lisäksi toivomme, että lisäät viestiin tuotenimen tai linkin tuotteeseen sekä ostoajankohdan. Se helpottaa meitä kuvan sijoittamisessa oikean tuotteen kohdalle.

Kuvan kriteetit:

  • Kuvan tuote on ostettu ON24 Sisustustavaratalosta.
  • Kuva on laadukas (tarkka ja hyvin valaistu) ja tuotteen tulee näkyä kuvassa selkeästi.
  • Tuote on kuvattu käyttöympäristössä ja osana sisustusta.
  • Tuote näkyy kuvassa kokonaan ja edestä kuvattuna.
  • Kuvan suuruus vähintään 570x428 pikseliä.

Katso esimerkkejä millainen on sopiva kuva ja millainen ei:

Kuinka käyttää ON24 rahaa?

Voit käyttää ON24 tilillesi kertynyttä rahaa saadaksesi lisäalennuksen normaalihintaisista tuotteista. Lisäalennuksen määrä on tuotekohtainen, eli lisäalennuksen määrä riippuu ostetusta tuotteesta. Näet tilauksen yhteydessä ostamiesi tuotteiden lisäalennuksen määrän, jolloin laskettu lisäalennus näkyy vihreällä "ON24 rahalla" -rivillä. Huomaa, että " hinta ON24 RAHALLA jopa" -sarakkeessa näytetään vihreällä tietyn tuotteen ylimääräisen alennuksen enimmäismäärä ON24 tilisi saldosta riippumatta. Voit kuitenkin käyttää ylimääräistä alennusta vain ON24 tilisi saldosta. Kunkin ostoksen yhteydessä siirrämme 1% ostomäärästä takaisin ON24 tilillesi.

Jos tuote on tarjoushintaan, siinä tapauksessa suurin mahdollinen alennus sisältyy jo hintaan, eikä sinun tarvitse kuluttaa kertynyttä tilirahaa saadaksesi alennuksen.

Esimerkiksi, jos tililläsi on 20 € ON24 rahaa ja haluat ostaa tuotteita 320 € edestä, joiden hinta ON24 rahalla on enintään 280 euroa, maksat tuotteista 300 € 320 € sijasta. Jos ON24 tililläsi olisi 40 €, maksat tuotteista 280 € 320 € sijasta. Lisäalennuksen määrästä riippumatta siirrämme 1% (3,2 €) ostosummasta ON24 tilillesi ilman alennusta.