Laajin valikoima sisustusta ja huonekaluja
Sisustus ja huonekalut - ON24
  1. Kodinkoneet ja taloustarvikkeet
  2. / Häkävaroittimet ja savuvaroittimet

Häkävaroittimet ja savuvaroittimet

Savu- ja palovaroittimet ovat hengenpelastuslaitteita.

Savu- ja palovaroittimet ovat tärkeitä laitteita jokaisessa kodissa. Ne auttavat havaitsemaan tulipalon ja myrkylliset höyryt nopeasti ja suojaavat näin omaisuutta ja henkiä. Ottaen huomioon niiden tärkeän roolin kodin turvallisuudessa, on suositeltavaa asentaa vähintään yksi palovaroitin jokaiseen kerrokseen sekä makuuhuoneisiin ja keittiöihin.
EstAlert älykäs savuilmaisinEstAlert älykäs savuilmaisin
-7%Nopea toimitus!
EstAlert älykäs savuilmaisin
48,45 €45,06 €
Häkävaroitin EstAlert LCD-näytölläHäkävaroitin EstAlert LCD-näytöllä
-7%Nopea toimitus!
Häkävaroitin EstAlert LCD-näytöllä
26,40 €24,55 €
Savunilmaisin Sentek SD218Savunilmaisin Sentek SD218
-5%Nopea toimitus!
Savunilmaisin Sentek SD218
10,20 €9,69 €
Hiilimonoksidin ilmaisin FireAngel Generation II FA3313Hiilimonoksidin ilmaisin FireAngel Generation II FA3313
-7%Nopea toimitus!
Hiilimonoksidin ilmaisin FireAngel Generation II FA3313
34,00 €31,62 €
FireAngel Optiline Palovaroitin 10 vuoden paristolla FA6120FireAngel Optiline Palovaroitin 10 vuoden paristolla FA6120
-7%Nopea toimitus!
FireAngel Optiline Palovaroitin 10 vuoden paristolla FA6120
29,10 €27,06 €
Häkävaroitin FireAngel LCD-näytöllä, II Generatsioon FA3322Häkävaroitin FireAngel LCD-näytöllä, II Generatsioon FA3322
-7%Nopea toimitus!
Häkävaroitin FireAngel LCD-näytöllä, II Generatsioon FA3322
65,40 €60,82 €
HiilimonoksidisensoriHiilimonoksidisensori
-7%Nopea toimitus!
Hiilimonoksidisensori
20,45 €19,02 €
Hiilimonoksidin ilmaisin FireAngel Generation II FA3820Hiilimonoksidin ilmaisin FireAngel Generation II FA3820
-7%Nopea toimitus!
Hiilimonoksidin ilmaisin FireAngel Generation II FA3820
48,30 €44,92 €

ON24-asiakkaille alennuksia

Tartu tilaisuuteen ja liity

Takaamme joustavat maksutavat

Maksa erissä Avardalla

Vastaanota tilauksesi illalla

Toimitamme myös töiden jälkeen

Ilmainen palautus

Palautamme myös toimituskulut

VesivaroitinVesivaroitin
-7%Nopea toimitus!
Vesivaroitin
11,35 €10,56 €
FireAngel Optiline palovaroitin evakuointi-LED-valolla FA6111FireAngel Optiline palovaroitin evakuointi-LED-valolla FA6111
-7%Nopea toimitus!
FireAngel Optiline palovaroitin evakuointi-LED-valolla FA6111
26,10 €24,27 €

Uudelle liittyjälle 20 €.

Tule ON24 asiakkaaksi ja siirrämme rahaa ON24 tilillesi.

Häkävaroitin ja palovaroitin ovat tärkeitä hengenpelastajia

Häkävaroitin ja palovaroitin ovat tärkeitä laitteita kaikissa kodeissa. Ne auttavat havaitsemaan tulipalon ja myrkyllisen häkäkaasun nopeasti ja suojaavat siten omaisuutta ja henkiä. ON24:ssa on saatavilla häkävaroittimet, palovaroittimet ja vesivaroittimet. Alta löydät hyödyllistä tietoa niiden valitsemisesta ja sijoittamisesta.

Häkävaroitin ilmoittaa myrkyllisestä hiilimonoksidista

Häkävaroitin ilmaisee, kun huoneessa on myrkyllistä häkäkaasua. Hiilimonoksidi on hajuton ja näkymätön kaasu, joka aiheuttaa päänsärkyä, pahoinvointia, väsymystä ja suurempina määrinä hengitettynä tajunnan menetyksen ja sydämenpysähdyksen. Hiilimonoksidikaasua muodostuu epätäydellisen palamisen aikana. Jos kodissasi on uuni, puuliesi, takka, kaasuliesi tai kaasukattila, häkävaroitin on pakollinen. Häkävaroittimet sopivat sekä asuintiloihin että autotalliin, jopa käynnissä oleva auton moottori voi tuottaa liikaa hiilimonoksidia autotallissa ja häkävaroitin ilmoittaa siitä.

Häkävaroitin ja palovaroitin ovat kaksi eri laitetta, joista toinen ei korvaa toista. Valikoimasta löytyy myös laitteita, joissa häkävaroitin ja palovaroitin ovat yhdessä laitteessa ja ilmaisevat niin häkää kuin savua. Tässä tapauksessa erillisistä häkävaroitinta tai palovaroitinta ei tarvitse enää ostaa.

Häkävaroittimen asennus

Mihin häkävaroitin asennetaan? On suositeltavaa asentaa häkävaroitin huoneeseen, jossa on mahdollinen vaaran lähde. Tämän lisäksi häkävaroitin on hyvä asentaa myös makuuhuoneeseen ja muihin talon huoneisiin. Häkävaroitin asennetaan yleensä seinälle hengitysteiden korkeudelle. Huomaa, että kylpyhuoneeseen tai saunaan soveltuvat vain kosteiden tilojen häkävaroittimet. Muista tarkistaa laitteen kunto aika ajoin. Jos häkävaroitin putoaa, kannattaa vaihtaa se uuteen. Ulkoisesti häkävaroitin voi näyttää ehjältä, mutta sisällä olevat anturit voivat olla vaurioituneita. Eri valmistajien häkävaroittimet voivat olla hieman erilaisia ja häkävaroittimen asennuksen on oltava valmistajan suositusten mukainen.

Palovaroitin on pakollinen jokaisessa kodissa

Palovaroitin on pakollinen ja tärkeä laite jokaisessa kodissa. Palovaroitin suojaa henkeäsi ja omaisuuttasi. Palovaroitin havaitsee jo aikaisessa vaiheessa, jos huoneessa on liikaa savua ja auttaa estämään tulipalon. Kotia suojaa vain toimiva palovaroitin, joten tarkista sen kunto säännöllisesti varmistaaksesi, että akku ei ole tyhjä ja palovaroitin toimii varmasti. Voit tehdä tämän painamalla palovaroittimen testipainiketta muutaman sekunnin ajan, jolloin palovaroitin antaa hälytyksen. Palovaroittimen käyttöikä on yleensä 3-10 vuotta. Muista lukea valmistajan ohjeet, koska palovaroittimet voivat vaihdella hieman mallista riippuen.

Useimmat palovaroittimet ovat optisia palovaroittimia. Kun savua tulee anturiin kotelon reunojen kautta, hälytys laukeaa. Optinen savuilmaisin on herkkä, joten pidä se poissa suoralta kosteudelta. Puhdista palovaroitin säännöllisesti pölystä, koska optinen savuilmaisin voi myös käynnistyä liiallisen pölyn vuoksi.

Palovaroittimen asentaminen

Mihin palovaroitin asennetaan? Palovaroitin asennetaan kattoon keskelle huonetta. On parasta sijoittaa palohälytin makuuhuoneiden edessä olevaan tilaan, kuten eteiseen, jotta hälytin voi antaa signaalin ennen kuin savu saavuttaa nukkuvat ihmiset. Tietenkin on turvallisinta sijoittaa palovaroittimet kaikkiin huoneisiin. Keittiössä tai kylpyhuoneessa oleva vesihöyry tai ruoanvalmistuksessa muodostuva höyry voi laukaista kuitenkin väärän hälytyksen, joten näihin huoneisiin hälyttimen asennusta ei suositella. Palohälytin kiinnitetään yleensä kattoon ruuveilla ja tulpilla ja kiinnikkeet yleensä sisältyvät hintaan.

Vesivaroitin ilmoittaa vesivuodoista

Vesivaroitin asennetaan vesilaitteisiin (lämpökattilaan, pesukoneeseen, jne.) ja vesivaroitin ilmoittaa mahdollisista vesivuodoista. Vesivuotojen varhainen havaitseminen voi vähentää vesivahinkojen seurauksia. Vesivaroitin toimii yleensä paristolla ja hälyttää vesivahingon sattuessa. Kuten palovaroitin ja häkävaroitin, myös vesianturin toiminta on tarkistettava säännöllisesti.

Häkävaroittimen ja palovaroittimen ostaminen voi olla hengenpelastava päätös. Löydät laadukkaan häkä- ja palovaroittimen ON24:sta. Kanta-asiakkaille tarjolla aina parhaat hinnat.

Mitkä ovat vuoden 2023 suosituimmat tuotteet häkävaroittimet ja savuvaroittimet-kategoriassa?

Mitkä ovat tämän hetken suosituimmat tuotteet häkävaroittimet ja savuvaroittimet-kategoriassa?